Механа

Яжте, пийте и добра дума думайте!

Жива музика всеки четвъртък, петък и събота!

Резервациите ви очакваме на телефон 0883763000.

Механа Старите къщи

Комплекс „Старите къщи“ е място, на което забавлението не спира. Заповядайте всеки ден от седмицата за да се отърсим заедно от сивото ежедневие, като за доброто ви настроение има жива музика.

 

Резервирайте при нас фирмени партита, тийм билдинги, рожденни дни, момински и ергенски партита, както и всеки специален за вас повод. Механата разполага с лятна градина и вътрешни зали с място за над 200 гости.

 

Кухнята ни е от традиционни български ястия, приготвени на пещ и барбекю, като използваме местни и домашни продукти за приготвянето им. Насладете се на вкуса на домашни мезета и напитки, произведени от нас!

всеки четвъртък

Оркестър Пей сърце

Механата ни освен с хубава храна се слави и с хубавата музика! Всеки четвъртък, петък и събота нашия оркестър Пей сърце ще ви радва с любими песни в различни стилове.

Посрещаме ви за вашите събития

Механата ни е чудесен домакин за вашите празници! Посрещаме ви както за служебни тържества, така и за лични поводи, като рожденни дни, момински и ергенски партита, кръщенета, балове и всичко, което предполага радост и веселие. Екипът ни е от професионалисти и ви гарантираме, че ще останете доволни.

Клуб VISION

Всеки петък и събота отваря врати Premium Club Vision, който се намира в непосредствена близост до механата.

Къде се намираме